Betonnen traptreden nodig?

Betonnen traptreden nodig?

juli 27, 2020 Uit Door Betonnen-trappen

Heb je in te tuin hoogteverschillen en wil je die graag overbruggen met betonnen traptreden? Dan ben je bij Betongoed aan het juiste adres. Betongoed biedt verschillende soorten betonnen traptreden aan in verschillende soorten maten en kleuren. Deze kun je bijvoorbeeld gebruiken om een overgang te maken van je tuin naar je terras. De betonnen traptreden bij Betongoed zijn strak afgewerkt en je kunt er zowel moderne als klassieke trapelementen vinden. Zo heb je bijvoorbeeld de Oud Hollandse traptreden van 100x40x20 centimeter in de kleuren grijs en antraciet. Ook heb je bijvoorbeeld een holbloktraptrede van 50x50x15 in mooi afgewerkt antraciet beton. Kortom, er zijn volop mogelijkheden voor verschillende soorten stijlen. Ook kun je natuurlijk traptreden combineren als je een langere trap of bredere trap wilt maken.


Waarom je kiest voor betonnen traptreden

Traptreden van beton zijn ideaal voor in de tuin. Beton is slijtvast en een erg duurzaam materiaal. Beton heeft bijna geen onderhoud nodig. Hout daarentegen slijt een stuk sneller en heeft meer onderhoud nodig om het netjes te houden. Een trap loop je natuurlijk vaak af en op, vandaar dat het fijn is als je trap slijtvast is. Daarnaast is beton ook een vrij goedkoop materiaal waardoor je toch een hele mooi trap in je tuin hebt voor een lage prijs. Ze zijn natuurlijk ook erg mooi te combineren met betonnen tegels en geeft een mooi contrast met grassen of planten. 

Betonnen traptreden kopen bij Betongoed

Betongoed biedt vele verschillende soorten betonnen traptreden. Je kunt ze via de website eenvoudig bestellen en ze worden snel aan je deur geleverd. Mocht je toch liever naar de winkel komen of de bestelde producten ophalen, dan kan dat natuurlijk ook bij de winkel van Betongoed in Lunteren. Ook voor vragen en informatie over bijvoorbeeld het verwerken van de traptreden kun je terecht bij de ervaren medewerkers van Betongoed. Ze helpen jou graag verder om de traptreden te vinden die bij jouw tuin passen.